TIETOA MINUSTA

Parhaat ideat syntyvät tarpeesta!

Nimeni on Marja-Liisa Rantanen. Käsityöt ovat olleet minulle läpi elämän rakas harrastus. Koulutukseltani olen vaatetusalan opettaja, päivätyöni teen tällä hetkellä kuntouttavassa työtoiminnassa käsityöpajan valmentajana. 

 Kun pieni ihminen lähipiirissäni sai sisäkorvaistutteen ja ulkoisen puheprosessorin, kävi hyvin nopeasti selväksi, ettei tuo laite pysyisi hänen menossaan mukana ilman apuvälinettä. Suomesta ei löytynyt ketään, joka olisi tarjonnut tähän pulmaan ratkaisua, joten pieni ihminen perheineen kääntyi puoleeni. Perhe pyysi minua tekemään pannan, johon puheprosessorin voisi kiinnittää. En halunnut lähteä kopioimaan jo markkinoilla olevaa pantaa, vaan kehitin puheprosessorille oman, mielestäni hieman huomaamattomamman taskun.

 Pieni ihminen on testannut mallin toimivaksi, eikä vielä ole tullut vastaan tilannetta, jossa prosessori olisi pannasta irronnut. Hän on erittäin tyytyväinen pantoihinsa, kehuja pantojen toimivuudesta on kantautunut myös hänen päiväkodistaan. Tästä rohkaistuneena päätin tarjota pantojani myyntiin toisillekin pienille, pantoja tarvitseville.

- Marru -

Luo kotisivut ilmaiseksi!